5. den - Tichá pošta. kroužky a dýza. .

Ráno jsme vyrazili do lesa pod Buchťákem a dali tradiční hru "Tichá pošta". Týmy přenášeli text básničky z ucha do ucha, celkem 11x. Hodnotil se čas a počet správných slov. Hanka si připravila docela bitzarní texty, které sice dávaly smysl, ale jen těžko by si někdo některé slovo jen tak domyslel. Zvítězila modrá, před černou, zelenou a žlutou.
Odpoledne jsme spustili první "kroužky", které budou během tábora celkem třikrát. V ten den si každý vybere některou z připravených činností, podle zájmu. Tentokrát to byla výtvarka, kde se vyráběly tvarované svíčky a kreslilo, v míčových hrách se hrála vybíjená, fotbal a další hry. Barča měla deskové hry, Bedys a Honza měli fotografický kroužek, kde fotili makro fotografie rostlin a potom portréty. Ve střeleckém kroužku si yvzkoušeli přesnou střelbu ze vzduchovek i airsoftovou pistoli. Turistický si obešel trasu kolem Buchťáku, cyklisté dali trasu Milovy, Křižánky, Samotín, Blatky, Kadov, Krátká a Sněžné. A taneční kroužek si připravil sestavu na rozjezd večerní diskotéky.
Ta byla první a docela se vydařila, Tak jsme byli za celý den tak utahaní, že bylo ráno trochu obtížnější s zvednout z pelechu :-)


Fotky zde